Takaviisto.jpg

Mitä me teemme

frontrow.png

Teemme sisältöä someen.

 

Huolehdimme, että sinun Facebook-, Instagram- ja Youtube-kanavilla on säännöllisesti uutta ja mielenkiintoista sisältöä. Tarvittaessa perustamme sinulle nämä kanavat ja huolehdimme kaikesta niihin liittyvästä. 

 

Sovimme yhdessä montako päivitystä tehdään kuukaudessa ja me huolehdimme kaikesta - sinulle tulee vain pieni veloitus joka kuukausi.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten saadaan sinun some toimimaan helposti ja vaivattomasti. Ja yllättävän edullisesti. Esimerkiksi pienin Facebook-pakettimme, joka sisältää omat Facebook-sivut ja niille yhden päiviyksen per kk maksaa alle satasen kuussa.

Teemme  myös tuote-esittelyvideoita yrityksille ja musiikkivideoita tunnettuille artisteille, kuten Laura Voutilainen ja Teflon Brothers. Paljon muuta maan ja taivaan välillä. Halvimmillaan somessa käytettävän videon voi saada satasilla. Musiikkivideoissa ja vastaavissa puhutaan tuhansista euroista. Jos tarvitset videota someen tai muuhun, niin ota yhteyttä. Videon teettäminen voi olla sinulle yllättävän vaivatonta ja edullista!

4P0A4296 (1)-2.jpg

KASPER

Partner / Sales

CONTACT Frontrow:

  • Whatsup 0400-743613